24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα είπαν με Καράογλου οι άνθρωποι του Ηρακλή

Ο Ηρακλής επιστρέφει στην Basket League με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και την Παρασκευή (9/8), άνθρωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρο Καράογλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Διονύσης Κοντοτάσιος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Κούσης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Παπαδούλης έδωσαν το παρών στο Διοικητήριο όπου έλαβε χώρα η συνάντηση.

Ο χαρακτήρας της συνάντησης ήταν ενημερωτικός και συζητήθηκαν κάποια θέματα που αφορούν τον «Γηραιό», σχετικά με τη νέα σεζόν που θέλει να είναι δυνατός στην Basket League, ενώ υπήρξε και ανάλυση των πλάνων για το νέο γήπεδο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον υπήρξε αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες του κλαμπ.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός ο οποίος είναι φίλος του Ηρακλή ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει τις προσπάθειες που γίνονται, ενώ ζήτησε και εισιτήριο διαρκείας για να βρεθεί στο «Ιβανώφειο», όπως έχει άλλωστε πράξει και στο παρελθόν.

Μάλιστα ο Θόδωρος Καράογλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Ηρακλή και μίλησε με καλά λόγια για την προσφορά του προέδρου της ΚΑΕ Θοδωρή Δρακόπουλου στον σύλλογο.

Αυτή ήταν η πρώτη από τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν με όλους τους θεσμικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ