23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα είπαν Αγγελόπουλοι – Μπλατ

Οι εκκρεμότητες παραμένουν για τον Ολυμπιακό με τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ να εκκρεμούν και μαζί μια απάντηση από την Αδριατική Λίγκα στο αίτημα των "ερυθρόλευκων" για συμμετοχή στην ΑΒΑ League. Παράλληλα όμως, αποφασίστηκαν τα πρώτα βήματα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μέσα από τη συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και του Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού είχαν ραντεβού με τον προπονητή της ομάδας χθες (28/5) το απόγευμα. Η κάθε πλευρά ενημέρωσε την άλλη για το τι κατάσταση επικρατεί, τι πιθανότητες υπάρχουν και τι πρόκειται να γίνει. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ενημέρωσαν για το στάτους που έχει διαμορφωθεί σε διοικητικό επίπεδο, ενώ συζήτησαν τις εισηγήσεις του Μπλατ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού είχαν συναντηθεί και με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα, ενώ το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους παίκτες που βρίσκονταν στην ομάδα και ποιοι θα παραμείνουν.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ