17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα δύσκολα… εύκολα έκανε ο Παναθηναϊκός (pics)

Από την Ηλιούπολη πέρασε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, μετατρέποντας μια «πονηρή» έξοδό του σε άνετη επικράτηση.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Καντζιλιέρης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, στάθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης αναφέροντας: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, που "κλειδώνει" μαζί με την τελευταία που κάναμε. Ήταν ένα "πονηρό" παιχνίδι εδώ στην Ηλιούπολη, που στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, παρασυρθήκαμε από την πίεση της αντιπάλου και πήγαμε σε βιαστικές επιθέσεις, κάτι το οποίο δεν μας ευνόησε. Στη συνέχεια, όμως, ελέγξαμε το ρυθμό και τελικά η νίκη ήρθε εύκολα».

Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει την επόμενη Κυριακή (27/01, 14.30) το «τριφύλλι», για να τεθεί αντιμέτωπο με τον Αμύντα, με τον προπονητή του να προσθέτει: «Το επόμενο ματς με τον Αμύντα είναι στην έδρα μας και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαμε και προβλήματα τραυματισμών, καθώς η Εζέτζα και η Καλαμπάκου δεν συμμετείχαν σε όλες τις προπονήσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ