20 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τα δάκρυα του Κατσικάρη (Sound)

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή έζησε ο Φώτης Κατσικάρης και οι δημοσιογράφοι που ήταν μαζί του στο στούντιο σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη, με τον Έλληνα προπονητή της Μούρθια να δακρύζει στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Κατσικάρη για την Εθνική Ελλάδας, έχοντας την ιδέα να βάλουν ως "μουσική υπόκρουση" τον Εθνικό Ύμνο. Η φωνή του "έσπασε" και τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν, με τους οικοδεσπότες της εκπομπής να νιώθουν και αυτοί αμήχανοι από την αντίδρασή του. "Είναι μεγάλη τιμή, η μεγαλύτερη να βρίσκεσαι στην Εθνική Ομάδα. Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Δεν θα επιστρέψω όμως, δεν θα είμαι προπονητής της ομάδας".

Μπορείτε να ακούσετε το σχετικό απόσπασμα και -πιστέψτε μας- δεν χρειάζεται να ξέρετε ισπανικά για να καταλάβετε τα συναισθήματά του.

http://www.orm.es/deportes/region-deportiva-noche/katsikaris-no-pudo-contener-las-lagrimas/

Ο Κατσικάρης επέστρεψε στα... μισά του δρόμου στη Μούρθια, η οποία βρισκόταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και σε χρόνο ρεκόρ την έχει φέρει μια θέση κάτω από τη γραμμή των playoffs: Κοουτσάρισε για πρώτη φορά στις 29 Ιανουαρίου με την ομάδα να έχει ρεκόρ 5-12, ξεκίνησε με νίκη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 13-16!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ