17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τα δάκρυα της Σταμολάμπρου (Video)

Το Ρόμπερτ Μόρις δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα του στην τελική φάση του NCAA. Η τρέλα του Μαρτίου τελείωσε γρήγορα και μαζί τελείωσε και η πορεία της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου με το Κολλέγιο στο οποίο έγραψε ιστορία τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Και η Ελληνίδα γκαρντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσι τα δάκρυά της, όταν έγινε αλλαγή για τελευταία φορά.

Το Ρόμπερτ Μόρις ηττήθηκε από το κατά πολύ δυνατότερο και νούμερο 1 Νοτρ Νταμ 79-49 και η Ελληνίδα γκαρντ είχε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 37', κάνοντας τον σχολιαστή της αναμέτρησης να τη συγκρίνει με τον.. Στεφ Κάρι. Όταν έγινε αλλαγή βρέθηκε στην αγκαλιά του προπονητή της μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Συγκίνηση που ήταν διάχυτη και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της, Τσάρλι Μπουσκάλια, έπλεξε το εγκώμιο της Ελληνίδας γκαρντ: "Ήξερα πως η Άννα Νίκη θα ήταν ξεχωριστή από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησα. Ήθελε να γίνει καλύτερη ως παίκτρια, αλλά και ως άνθρωπος. Και αυτό ακριβώς έγινε. Από την πρώτη χρονιά της κιόλας είχε ηγετικό ρόλο και είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτήν. Ήταν από τις παίκτριες με τις οποίες υπήρχε χημεία από την πρώτη στιγμή.»

Η Σταμολάμπρου με δάκρυα τόνισε πως «η απόφαση να έρθω στο Ρόμπερτ Μόρις ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Θα μου λείψουν οι συμπαίκτριές μου και το τεχνικό επιτελείο».

Και έστειλε το δικό της μήνυμα και μέσα από το instagram.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ