24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα βασικά ερωτήματα για Αγγελόπουλο και το κλείσιμο του ρόστερ

 

Η επικείμενη διαδικτυακή συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου στην οποία θα απαντήσει στα ερωτήματα των φιλάθλων, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον αφού τα ανοιχτά ζητήματα είναι αρκετά. Τα βασικά εξ αυτών, όπως και το θέμα της οριστικοποίησης του ρόστερ, σχολιάζει ο Θάνος Τσίμπος στο enwsi.gr.

============================

Επιτέλους, αυτό που περίμεναν όλοι, δηλαδή ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να ανοίξει να χαρτιά του και να μιλήσει ανοικτά στον κόσμο, θα γίνει αύριο.

Μάλιστα ο Μάκης Αγγελόπουλος επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά και μόνο στους οπαδούς της ΑΕΚ απαντώντας στις ερωτήσεις που θα έχουν επιλεγεί πριν, αλλά κυρίως και σε αυτές που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Και να είστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα απαντήσει σε όλα όπως κάνει πάντα. Η επιλογή ανοιχτής συνέντευξης από το κανάλι της ομάδας στο Youtube δείχνει βέβαια και κάτι άλλο. Ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει ό,τι πρέπει για τον μέλλον της ομάδας και πλέον μπορεί να απαντήσει συγκεκριμένα στις ερωτήσεις που είναι σίγουρο ότι θα τεθούν, για τα οικονομικά ζητήματα, αλλιώς δεν θα είχε νόημα μια ανοιχτή διαδικασία. Για αυτό περιμένω μια ειλικρινή συνέντευξη από τον Μάκη Αγγελόπουλο που θα μιλήσει ανοιχτά και θα απευθυνθεί στον κόσμο της ΑΕΚ κοιτώντας τον (virtually) στα μάτια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ