21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα βάρη της ΑΕΚ και ο Γιάνκοβιτς (pics)

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ στην Πορταριά ήταν… βαρύ την Τρίτη (27/08), αφού περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις και βάρη.

Η «Ένωση» συνεχίζει την προετοιμασία της στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πορταριάς-Μακρινίτσας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει πλέον στη διάθεσή του και το νεοαποκτηθέντα Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα ταξίδεψε μόνος του στο Πήλιο και ενσωματώθηκε με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Μένει στο ίδιο δωμάτιο με το Λίνο Χρυσικόπουλο, με τους υπόλοιπους «συγκάτοικους» στο ξενοδοχείο που διαμένει η ΑΕΚ να έχουν ως εξής:

Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Ρογκαβόπουλος
Βασίλης Τολιόπουλος και Δημήτρης Κακλαμανάκης
Δημήτρης Μαυροειδής και Γιώργος Τσαλμπούρης
Στέργιος Πράπας και Αναστάσης Σπύρογλου
Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ
Χάουαρντ Σαντ Ρος και Κέντρικ Ρέι
Νίκος Γκίκας και Χάρης Γιαννόπουλος

 

Μοναδικός απών από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ο αρχηγός Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Λιθουανίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 (31/08-15/09).

Οι φωτογραφίες είναι από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στην Πορταριά ταξίδεψε κι ένας μικρός φίλαθλος της ΑΕΚ από το Καρπενήσι, ο Παναγιώτης, ο οποίος διένυσε περίπου διακόσια χιλιόμετρα προκειμένου να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες. Εκείνοι, φυσικά, δεν του χάλασαν χατίρι και του υπέγραψαν αυτόγραφα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ