25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα απόρθητα κάστρα του Πέρκου

Όταν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος μιλάει για σένα με τα καλύτερα λόγια, τότε σίγουρα κάτι σπουδαίο έχεις πετύχει.

Στο τελείωμα της σεζόν για τα Φάρσαλα, αλλά και της πορείας του στην Θεσσαλική ομάδα μετά από τρία χρόνια, ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, είχε απονείμει τα εύσημα στον Στέφανο Πέρκο για την συμβολή του, στο μπασκετικό «θαύμα» που έλαβε τόπο στην κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Έτσι, όταν οι νεοφώτιστοι κλήθηκαν να πάρουν τη θέση που άφησε ο Πιερικός Αρχέλαος, είχαν μερικές ημέρες μπροστά τους για να δημιουργήσουν ομάδα, και να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά με τον Πέρκο άλλαξαν άρδην φιλοσοφία, σκέψη και το πως λειτουργεί μια ομάδα, με τον Έλληνα προπονητή να αφήνει τα Φάρσαλα με ρεκορ 8-1, και μια εντός έδρας ήττα από το Ανατόλια, και αυτή στο τελευταίο σουτ, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει Καβάλα και Ίκαρους Σερρών στην έδρα του. Ωστόσο, για κάποιο λόγο απομακρύνθηκε από τα Φάρσαλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πήρε αγωνιστική αναβάθμιση.

Στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, βρέθηκε να παίρνει την θέση του Γρηγόρη Γιασσάρη στον Ερμή Αγιάς, με τους Λαρισαίους να μάχονται να αποφύγουν τα πλέι άουτ. Αποτέλεσμα ήταν οι πέντε συνεχόμενες νίκες που κράτησαν τους Θεσσαλούς με άνεση στην κατηγορία, με τον ίδιο να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα ως γηπεδούχους στο 11-1 και ποσοστό νικών λίγο πάνω από το 90%.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ