18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα «αποκαλυπτήρια» του Ρεθύμνου

Το νέο Ρέθυμνο θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Κυριακή (23/09, 20.00) οι φίλαθλοι, σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στη βάση τους, ύστερα από σειρά φιλικών που έδωσαν, και θα παρουσιαστούν εν όψει του κόσμου τους στο «σπίτι» τους. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν, εκτός από το Σταύρο Μυκονιάτη, τους συνεργάτες του και τους δεκαέξι παίκτες του, και ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΚωστήςΖομπανάκης, ο «Κερατούκλης» και οι «Dolphin Breaths».

Η ανακοίνωση: «Όλα είναι έτοιμα για τα «αποκαλυπτήρια» του Ρέθυμνο Cretan Kings, με την εκδήλωση της παρουσίασης να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο «ΜελίναΜερκούρη». Οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά και να συζητήσουν με τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Κωστή Ζομπανάκη για τους στόχους της καινούριας σεζόν.

Οι 16 καλαθοσφαιριστές μας Ανδρέας Χριστοδούλου, Τζαμπρίλ Ντουράμ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Κάρλτον Γκάιτον, Χριστόφορος Ραζής, Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Τράβις Ντάνιελς, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Έντουαρντ Ντάνιελ, Δημήτρης Κουρέπης, Κιθ Κλάντον, Κώστας Οικονομόπουλος, Νίκος Ζαμπετάκης, Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης θα φορέσουν… την καλή τους εμφάνιση και θα παρουσιαστούν στο κλειστό γυμναστήριο «ΜελίναΜερκούρη». Το «παρών» επίσης θα δώσουν και διαφορετική νότα θα δώσουν η αγαπημένη μασκότ Κερατούκλης και οι τσιρλίντερ της ομάδας μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ