26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τα «αποκαλυπτήρια» της Εθνικής

Τον πρώτο αγώνα της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2017, θα δώσει στην Πάτρα η Εθνική Ελλάδας Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται στο «Δημήτρης Τόφαλος» και στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας θα τεθεί αντιμέτωπo με τη Ρουμανία (07/08, 21.00, ΕΡΤ 1 και NOVASPORTS1 HD). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας δεν θα έχει στη διάθεσή του το Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεκουράζεται εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, αν και βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της «γαλανόλευκης».

Κανονικά τη φανέλα με το εθνόσημο θα φορέσουν οι υπόλοιποι δεκατέσσερις παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκα, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Μήτογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Μπόγρη, Γιώργος Παπαγιάννης και Γιάννης Μπουρούσης. Η αυλαία του τουρνουά θα ανοίξει στις 18.45, με το φιλικό ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ουκρανία.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Δευτέρα 07/08
18.45 Μ. Βρετανία-Ουκρανία ΕΡΤ 3 και NOVASPORTS1 HD
21.00 Ελλάδα-Ρουμανία ΕΡΤ 1 και NOVASPORTS1 HD

Τρίτη 08/08
18.45 Ηττημένος ημιτελικού Α’-Ηττημένος ημιτελικού Β’ ΕΡΤ 3 και NOVASPORTS1 HD
21.00 Νικητής ημιτελικού Α’-Νικητής ημιτελικού Β’ ΕΡΤ 1 και NOVASPORTS1 HD

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ