25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τα αδέρφια της Basket League

Σε μια ιδιαίτερη λίστα της Basket League ετοιμάζεται να μπει ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί την καινούρια σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των «πρασίνων» θα αποτελέσει μέρος της, μόλις τέταρτης, περίπτωσης δύο αδερφών -ξένων- που θα έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, άλλωστε, έχει ήδη μια διαδρομή 99 αγώνων στην Basket League, έχοντας περάσει από τους Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και πέρυσι τον Κολοσσό Ρόδου. Πλέον, την... παρουσία της οικογένειας θα συνεχίσει ο Κιθ, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΕΣΑΚΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, παρουσίασε τις 3+1 αντίστοιχες περιπτώσεις με αδέρφια που αγωνίστηκαν στην εγχώρια λίγκα. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχουν παίξει στην ίδια ομάδα, ενώ μόλις μία φορά τέθηκαν αντίπαλοι. Όσο για το... +1, είναι μία περίπτωση ξαδέρφων, που όμως έχει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία, γιατί όταν ο Έισι Λο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και ο ξάδερφός του Ντουάιτ Θορν στο Περιστέρι οι δύο αυτές ομάδες «χώριζαν» επίσης τα αδέρφια Μάντζαρη και τα αδέρφια Χάινς! Στο αφιέρωμα υπάρχουν και οι Έλληνες παίκτες που «συνάντησαν» τον αδερφό τους στην Basket League. Διαβάστε, εδώ, ολόκληρο το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ