25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα… έχωσαν στη διοίκηση οι οπαδοί της Παρτιζάν λόγω Τρινκιέρι

Η αποχώρηση του Αντρέα Τρινκιέρι από την Παρτιζάν για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου εξόργισε τους οπαδούς του σέρβικου συλλόγου οι οποίοι όμως δεν τα έβαλαν με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο άλλοτε προπονητής της Μπάμπεργκ αλλά και της Εθνικής Ελλάδας τη νέα σεζόν θα εργάζεται στη Γερμανία και στους Βαυαρούς οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την αποτυχημένη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μερίδα των οπαδών του συλλόγου του Βελιγραδίου γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε αποχή τη νέα σεζόν, καθώς θεωρεί ότι η διοίκηση δεν κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Άλλωστε πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι το βασικό «εργαλείο» της Παρτιζάν Κόρι Ουόλντεν θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτές οι εξελίξεις εξόργισαν τους οπαδούς που τα έβαλαν με τον ισχυρό άνδρα του κλαμπ Όστογια Μιχάιλοβιτς.

Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Είχαμε μία εξαιρετική σεζόν μέχρι την διακοπή. Πρώτοι στην Αδριατική, οκτάδα στο Eurocup... Μετά όλα γύρισαν ανάποδα. Ένας από τους καλύτερους παίκτες έφυγε, το ίδιο και ο προπονητής. Προφανώς δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτά που πήραν πίσω από την διοίκηση. Η Παρτιζάν πρέπει να είναι στη κορυφή. Εκεί είναι η φυσική της θέση και αυτά που γίνονται δεν αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ