27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τα έχει βρει με ΜακΛιν ο Ολυμπιακός (vid)

Πολύ κοντά στο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" βρίσκεται ο Τζαμέλ ΜακΛιν. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα για να καλύψει το κενό του Κεμ Μπιρτς, μετά την αποχώρησή του για το ΝΒΑ και τους Ορλάντο Μάτζικ και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό.

Ο πρώην σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο αγωνίστηκε σε 30 αγώνες της περσινής Ευρωλίγκας, έχοντας κατά μέσο όρο 8.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Οστάνδη, Βόννη και Άλμπα Βερολίνου. Ο ΜακΛιν ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Πειραιά μετά από δύο σεζόν στην Ιταλία ενώ το μόνο χαρακτηριστικό που προβληματίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι το ύψος του, που φτάνει τα 2.03μ. Πολλές φορές όμως οι undersized σέντερ καλύπτουν αυτό το μειονέκτημα με την αθλητικότητά τους, που τους επιτρέπει να κινούνται γρηγορότερα σε σχέση με βαρύτερα αλλά και υψηλότερα κορμιά.

Ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει το, κλασικό πλέον, συμβόλαιο διετές διάρκειας (1+1), και σύντομα αναμένονται οι τελικές υπογραφές καθώς και η επίσημη ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Στο δεύτερο "μέτωπο" που παραμένει ανοικτό, αυτό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς θέλουν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, παρά και την απόκτηση του Τζέφρι Λοβέρν, ωστόσο το ζήτημα του χώρου στο σάλαρι καπ παραμένει, ενώ κορυφώνεται η αγωνία στους "ερυθρόλευκους". 

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φάσεις του ΜακΛιν στην περσινή σεζόν: 

https://www.youtube.com/watch?v=c6swCoDK5ws

Photo credits: Eurokinissi

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ