26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα… έμπλεξαν οι Σανς, ακυρώθηκε η ανταλλαγή

Απίστευτη παρεξήγηση έγινε στο ΝΒΑ, με τους Φοίνιξ Σανς να ακυρώνουν την τελευταία στιγμή την ανταλλαγή που είχαν αρχικά συμφωνήσει με τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο Τρέβορ Αρίζα ετοιμαζόταν να μετακομίσει στην αμερικανική πρωτεύουσα, όταν οι «ήλιοι» ακύρωσαν την ανταλλαγή, καθώς συνειδητοποίησαν πως σε αυτούς θα κατέληγε -από τους Μέμφις Γκρίζλις- ο Μαρσόν Μπρουκς κι όχι ο Ντίλον Μπρουκς, όπως νόμιζαν και επιθυμούσαν. Οι «αρκούδες» ήταν να πάρουν τον Κέλι Ούμπρε Τζ. και τον Όστιν Ρίβερς και οι «ήλιοι», εκτός από τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ, τον Ουέιν Σέλντεν.

Οι διαπραγματεύσεις έγιναν ανάμεσα στους Σανς και τους Ουίζαρντς κι εκεί δημιουργήθηκε το μπλέξιμο, αφού οι εκπρόσωποι του Φοίνιξ ουδέποτε μίλησαν απευθείας με τους Γκρίζλις, για να τους διευκρινίσουν τις προθέσεις τους.

 

Πλέον, στην Ουάσινγκτον αναζητούν άλλη ομάδα που θα είναι διατεθειμένη να δώσει τα επιθυμητά ανταλλάγματα στους Σανς, ώστε να πάρουν τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα τους και τις σεζόν 2012-2014.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ