31.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τα… έβαλε με τη διαιτησία ο Πολ μετά τον αποκλεισμό

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποκλείστηκαν από τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά ο Κρις Πολ εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του έβδομου ματς.

Οι «ρουκέτες» έκαναν το 4-3 στην Disney World του Ορλάντο κι άφησαν εκτός της ημιτελικής φάσης της Δύσης, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, τις «βροντές». Ωστόσο, o 35άχρονος γκαρντ τα... έβαλε με το ρέφερι Σκοτ Φόστερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Μπορούσαμε να δούμε το replay, είπα να εξετάσουμε τη φάση. Ο Σκοτ Φόστερ μου είπε ότι δεν γίνεται. Είναι τρελό! Δεν ξέρω... Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν βγάζει νόημα η κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κρις Πολ για την τεχνική ποινή που δέχθηκε λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τζέιμς Χάρντεν να ευστοχεί στις βολές και να δίνει το προβάδισμα στις «ρουκέτες» με 54-52.

«Ο Σκοτ Φόστερ με πλησίασε και μου είπε πως δεν έπρεπε ν το κάνω αυτό. Εγώ τους είπα να σκουπίσουν το πάτωμα. Τότε μου είπε "εντάξει" κι άρχισα να δένω το κορδόνι στο παπούτσι μου», περιέγραψε τη φάση, η οποία κατέληξε με τεχνική ποινή για καθυστέρηση. Όπως συμπλήρωσε ο Κρις Πολ: «Η λίγκα ξέρει. Ναι, τώρα θα με τιμωρήσει. Είπα το όνομά του, ξέρουμε ήδη την ιστορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ