16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Ταύροι»… μαινόμενοι στο Κλίβελαντ! (vid)

Με τον Ζακ ΛαΒίν να βάζει... στα καλάθια τους παίκτες των Καβαλίερς, οι Μπουλς πήραν το «διπλό» με 104-88 στο ντέρμπι των ουραγών και κέρδισαν μία θέση στην Ανατολή, όντες τρίτοι από το τέλος στη βαθμολογία.

Στο ντέρμπι των τελευταίων, που διεξήχθη στο Οχάιο, οι Σικάγο Μπουλς στάθηκαν σαφώς ανώτεροι και πήραν το εκτός έδρας αποτέλεσμα με 104-88 απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Ζακ ΛαΒίν ήταν εξαιρετικός, προσφέροντας σκορ και θέαμα, και οι «Ταύροι» έφτασαν άνετα στην νίκη, η οποία τους έφερε στο ρεκόρ 11-36, όντες πάνω και από τους Νιου Γιορκ Νικς αυτή τη στιγμή, με τους «Ιππότες» να μένουν στο 9-39 και τον πάτο της Ανατολής.

Οι... άγριες διαθέσεις των φιλοξενούμενων φάνηκαν από την αρχή, καταφέρνοντας μάλιστα από την πρώτη περίοδο να έχουν διψήφια διαφορά υπέρ τους, με 18-31. Η αντίδραση των Καβαλίερς ήρθε, πάντως, με τον Σέξτον να τους κατευθύνει σε ένα επιμέρους σκορ 24-17 στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και το 42-48 του ημιχρόνου έμοιαζε να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια. Οι Μπουλς, όμως, ανέκτησαν τη συνέπεια που έμοιαζαν να έχουν στην αρχή του παιχνιδιού και δε βρήκαν, τελικά, δυσκολία στο να φύγουν νικητές από το Κλίβελαντ.

Ο Ζακ ΛαΒίν ήταν εξαιρετικός με 25 πόντους και 9/16 σουτ, ενώ ο Κόλιν Σέξτον στην απέναντι πλευρά είχε 18 πόντους με 7/17 σουτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ