20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Κόμπι

Η σορός του Κόμπι Μπράιαντ ήταν μία από τις τέσσερις που ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές, όπως ανακοινώθηκε από τους αξιωματούχους της κομητείας του Λος Άντζελες.

Εννέα άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου, που κατέπεσε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Η σορός του θρύλου του ΝΒΑ ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων και αναγνωρίστηκαν ακόμα, με την ίδια μέθοδο, ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν, ο προπονητής της ομάδας μπέιζμπολ του Όραντζ Κόουστ Τζον Αλτομπέλι και η Σάρα Τσέστερ.

Η σορός της κόρης του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης Τζιάνα, όπως κι εκείνες των Κέρι και Αλίσα Αλτομπέλι, της Κριστίνα Μάουζερ και της Πέιτον Τσέστερ δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα επίσημα από τις Αρχές, οι πληροφορίες που έρχονται από τα αμερικανικά ΜΜΕ όμως κάνουν λόγο για αναγνώρισή τους από τους συγγενείς τους. Έχουν άπασες ανασυρθεί από το σημείο του δυστυχήματος. Εκτεταμένες έρευνες συνεχίζονται να γίνονται στην περιοχή, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Στο ελικόπτερο δεν υπήρχε «μαύρο κουτί» ούτε καταγραφέας συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης. Ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια, μεταξύ άλλων, ένα iPad κι ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία εστάλησαν ήδη στην Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών, για ανάλυση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ