17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ταρπάγκου: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Έχοντας συμπληρώσει πλέον τις εκατό επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η ΑνθούλαΤαρπάγκου μίλησε για την ομάδα κι έκανε τον απολογισμό της για το 2019.

«Η χρονιά ξεκίνησε δυστυχώς με τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο Ελλάδας. Στο πρωτάθλημα, αν και αδικήσαμε τον εαυτό μας κάνοντας κάποιες ήττες εκτός προγράμματος, είμαστε κοντά στο στόχο μας κι ελπίζουμε να πάμε καλύτερη στη συνέχεια. Σε προσωπικό επίπεδο από το 2019 κρατάω το γεγονός ότι συμπλήρωσα τις 100+ πλέον συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σε συλλογικό επίπεδο κρατάω τη συμμετοχή μας στον περσινό τελικό του πρωταθλήματος», τόνισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη η αρχηγός του «Δικεφάλου».

Αναφορικά με το τι περιμένει από το 2020 συμπλήρωσε: «Το 2020 περιμένω να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικές και να φθάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα», ενώ ευχήθηκε στους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων»: «Εύχομαι στον κόσμο του ΠΑΟΚ υγεία, ευτυχία, αγάπη και να δείχνει την υποστήριξή του σε όλα τα τμήματα. Καλή χρονιά!».

Δηλώσεις έκανε και η Ρένια Καρλάφτη: «Έχουμε προσπαθήσει πολύ κι έχουμε δουλέψει σαν ομάδα παρά τις ατυχίες που είχαμε. Σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη, πάμε πιο δυνατά! Από το 2019 κρατάω την πολύ καλή πορεία της ομάδας, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, και στο προσωπικό επίπεδο είναι η συμμετοχή μου στην Εθνική Γυναικών. Από το 2020 πάνω από όλα περιμένω υγεία, μια πολύ καλή πορεία με τον ΠΑΟΚ και μια καλή προσωπική πορεία!». Κλείνοντας, ευχήθηκε στον κόσμο των Θεσσαλονικών: «Να έχει καλές γιορτές με υγεία, τύχη και να είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ