16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ταράζει τα νερά με Γλυνιαδάκη ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός μπήκε σε μια νέα εποχή, και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Παναγιώτη Καυκή, και φυσικά την παρουσία του εμβληματικού Αντώνη Φώτση, είναι κοντά στο να ταράξει τα νερά, φέρνοντας στα Ιλίσια τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ο Χανιώτης σέντερ, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι σταματάει το μπάσκετ, αγωνιζόμενος στο Ρέθυμνο, θέλει να βοηθήσει την ιστορική ομάδα στην καινούργια προσπάθεια που κάνει ώστε να μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα. Ο 38χρονος ψηλός ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κύδωνα Χανίων, για να συνέχει στον Παναθηναϊκό, και να ακολουθήσουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανελλήνιος, το Μαρούσι, αλλά και σε Νέα Κηφισιά, Κύμη και φέτος στο Ρέθυμνο.

Έχει κατακτήσει δυο φορές την Ευρωλίγκα με τους «αιώνιους», 5 πρωταθλήματα Ελλάδας (4 με τον Παναθηναϊκό και 1 με τον Ολυμπιακό) και 2 κύπελλα Ελλάδας με τους «ερυθρόλευκους». Έχει πάρει πρωτάθλημα στην D-League με τους Άλμπεκερκι Θάντερμπερντς αλλά και το νταμπλ στο Καζακστάν το 2013 με την Αστάνα. Επίσης το 2003 ήταν Νο 58 στον δεύτερο γύρο του ντράφτ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ έχει αγωνιστεί 13 φορές στο NBA με τους Σόνικς.Με την Εθνική Ανδρών έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν ο Γλυναδιάκης, ο οποίος είναι θετικός, θα βοηθήσει τα μέγιστα τους «κιτρινόμαυρους» τη νέα αγωνιστική σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ