Με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι χαρακτηρισμοί φαίνεται πως έχουν μια βάση: Η Κάντας Πάρκερ, από τα μεγαλύτερα αστέρια, καθηλώθηκε στον πάγκο από τον προπονητή Ντέρεκ Φίσερ, η GM Πένι Τόλερ απολύθηκε γιατί χρησιμοποιούσε ρατσιστικό λεξιλόγιο στα αποδυτήρια, αλλά αργότερα υπέβαλλε μήνυση για διακρίσεις βάσει φύλου στην ομάδα. Μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά.

Ταουράσι και Μπερντ αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το 2019 και ανυπομονούσαν για τη φετινή σεζόν που ακόμη βρίσκεται στον αέρα, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, που πλέον θα γίνουν το 2021. Και οι δύο δεν θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στην ομάδα και πως θα πρέπει να αποδείξουν, παρά τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα, την αξία τους: "Είμαι ρεαλίστρια... Αν δεν είμαι αρκετά καλή, δεν πρέπει να είμαι στην ομάδα. Θα πρέπει να φτιάξουν μια ομάδα που θα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να νικήσει. Δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται οι καλύτρες παίκτριες, αλλά να δημιουργείται το καλύτερο σύνολο. Και αν πιστεύεις πως δεν μπορώ να στο δώσω αυτό, τότε θα πρέπει να μείνω εκτός. Έχω παίξει ήδη σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ευγνώμων!"

Η Ταουράσι μίλησε τέλος για την περιπέτεια που είχε όταν βρέθηκε θετιή σε χρήση Modafinil, το Δεκέμβριο του 2010 όταν αγωνιζόταν στην Τουρκία. Δικαιώθηκε το Φεβρουάριο του 2011, όπως και άλλοι αθλητές των οποίων οι εξετάσεις είχαν γίνει στο ίδιο εργαστήριο. Αν δεν είχε δικαιωθεί, θα αντιμετώπιζε ποινή αποκλειστού τεσσάρων ετών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα: "¨Ελεγα από την αρχή πως δεν είχα πάρει τίποτα. Επέμεινα. Έφτασα ως το CAS για να δικαιωθώ. Ξόδεψα 250.000 δολλάρια σε δικηγόρους και βιοχημικούς για να αποδείξω πως ήμουν αθώα. Τελικά, αποδείχθηκε πως το πρόβλημα το είχε το εργαστήριο, το οποίο και έκλεισαν άμεσα".