15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ταξιδεύει για Πάτρα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αυτή την ώρα συγκεντρώνεται στο ΟΑΚΑ και αμέσως μετά προγραμμάτισε  την αναχώρησή της για την Πάτρα και τον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα για τη 15η αγωνιστική. Το δεύτερο, η αναχώρηση, υπό την προϋπόθεση ότι και τα τελευταία τεστ που απέμεναν, λιγότερα από πέντε, θα ήταν αρνητικά όπως βγήκαν τα πρώτα επαναληπτικά.

Το σίριαλ των τελευταίων ωρών φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, μιλώντας φυσικά για τα επαναληπτικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι «κιτρινόμαυροι» μετά την εύρεση ενός κρούσματος στα πρώτα.

Η επιτροπής πρωταθλήματος που συνεδρίασε το μεσημέρι αρνήθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή του αγώνα, λέγοντας ότι θα περίμενε τα δεύτερα τεστ και θα ξανασυνεδρίαζε το βράδυ. Λογικά και χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, για να μπαίνει η ΑΕΚ σε τέτοια διαδικασία, θα υπάρχουν αρνητικά τεστ και έτσι δεν τίθεται και λόγος αναβολής του αγώνα.

Απομένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ ή θα κριθεί περιττό κάτι τέτοιο αφού η επιτροπή συνεδρίασε και παρέμενε σε ετοιμότητα για περίπτωση έκτακτης ανάγκης και όχι για την φυσιολογική και ευχάριστη εξέλιξη των πραγμάτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ