21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ταμείο με Stoiximan.gr Basket League, BCL και Ευρωλίγκα

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για τη Stoiximan.gr Basket League, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ την Κύμη. Οι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλό σύνολο αλλά είναι αποδυναμωμένοι και θα ποντάρουμε στη νίκη με διαφορά 28 ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε παιχνίδι για την Ευρωλίγκα, η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα γίνουν πρώτο φαβορί για την τετράδα. Θα τους εμπιστευτούμε.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Τεράστιο ενδιαφέρον στα παιχνίδια για τους «16» του Basketball Champions League. Η Λούντβιχσμπουργκ έχοντας «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, θα παίξει με την Όλντενμπουργκ. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» το οποίο προσφέρεται σε πολύ σπουδαία απόδοση.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλέςΤ εκπλήξεις!

Σε άλλο ματς, η Μπεσίκτας θα φιλοξενήσει την Μπαϊρόιτ. Οι Γερμανοί καλούνται να υπερασπιστούν διαφορά πέντε πόντων. Θα πάμε με τον άσο και μάλιστα με χάντικαπ 9,5 πόντων. Τέλος, θα ποντάρουμε στη νίκη της Μονακό επί της Ζιέλονα Γκόρα, με το πρώτο ματς να έχει λήξει με διαφορά δύο πόντων για την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός (-27,5) – Κύμη    1   1,87

Μονό

Μιλάνο – Ρεάλ    2    1,44

Μονό

Λούντβιχσμπουργκ – Όλντενμπουργκ   2    3,65

Δυάδα

Μπεσίκτας (-9,5) – Μπαϊρόιτ    1    1,91

Μονακό (-13,5) – Ζιέλονα Γκόρα   1   1,80



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ