20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ταμείο με προκριματικά κι Ευρωλίγκα

Πάρα πολλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για την Ευρωλίγκα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός θέλει κι αυτός να κάμψει την αντίσταση της Χίμκι εκτός έδρας. Θα επιλέξουμε το under 155,5. Στο «διπλό» θα ποντάρουμε στον αγώνα της Αναντολού Εφές με τη Ζαλγκίρις στην Πόλη, καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Γερμανία, η Μπάμπεργκ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Τέλος, στο clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης θα ποντάρουμε στο «διπλό» καθώς το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, η Ελλάδα θα παίξει με την Εσθονία στο Ηράκλειο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται να νικήσει και να καλύψει και το χάντικαπ των 15,5 πόντων. Για το ίδιο γκρουπ θα στηρίξουμε τον άσο του Ισραήλ απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Η συγκεκριμένη τριάδα θα κλείσει με το «διπλό» της Τσεχίας μέσα στη Βουλγαρία.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Σε άλλα παιχνίδια, η Γεωργία έχει την ποιότητα να κάμψει εκτός έδρας την αντίσταση της Γεωργίας. Η Λετονία αναμένεται να νικήσει εύκολα ή δύσκολα την Ουκρανία και τέλος η Τουρκία δεν θα δυσκολευτεί από τη Σουηδία εκτός έδρας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Χίμκι - Παναθηναϊκός   under 155,5    1,95

Εφές - Ζαλγκίρις     2    1,80

Μπάμπεργκ - Ερυθρός Αστέρας  1   1,62

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης    2   1,90

Τριάδα

Ελλάδα (-15,5) - Εσθονία   1    1,85

Ισραήλ - Μεγάλη Βρετανία    1     1,38

Βουλγαρία - Τσεχία   2    1,55

Τριάδα

Αυστρία - Γεωργία   2     1,75

Λετονία - Ουκρανία   1    1,75

Σουηδία - Τουρκία   2   1,36

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ