27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ταμείο για να φύγει καλά το 2017

Με αναμετρήσεις από την Ισπανία και την Τουρκία θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο, στη... δύση του 2017, στηριζόμενοι πάντοτε στις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα η Μούρθια θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια. Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ανώτεροι κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Με το «διπλό» θα πάμε και στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Φουενλαμπράδα, καθώς οι γηπεδούχοι θα είναι κουρασμένοι μετά το ταξίδι στη Ρωσία και τη νίκη στην έδρα της Χίμκι και δύσκολα θα καλύψουν το χάντικαπ των 10,5 πόντων. Τέλος, στο ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ρεάλ δεν θα δυσκολευτεί από την Εστουδιάντες και θα ποντάρουμε στον άσο με διαφορά 14 ή περισσότερων πόντων.

Μεγάλα ντέρμπι στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε και θα στηρίξουμε τη νίκη της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς συνήθως αντιδρά καλά μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Τέλος, θα επιλέξουμε τη νίκη της Εφές επί της Νταρουσάφακα, καθώς το σύνολο του Εργκίν Αταμάν δείχνει να συνέρχεται και νίκησε πριν δύο εικοσιτετράωρα την Μπάμπεργκ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Μούρθια - Μπασκόνια   2  1,57

Μπαρτσελόνα - Φουεναλμπράδα (+10,5)   2   1,93

Ρεάλ Μαδρίτης (-13,5) - Εστουδιάντες   1    1,87

Δυάδα

Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε  2  1,44

Εφές - Νταρουσάφακα  1   1,57

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ