20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ταμείο για να ξεκινήσει καλά ο μήνας

Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι εκείνα που παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο στο ξεκίνημα του Μαρτίου, με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν για ένα καλό πλασάρισμα στην οκτάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αποκλεισμένοι κι απογοητευμένοι. Θα επιλέξουμε τον άσο με διαφορά πέντε ή περισσότερων πόντων. 

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο παιχνίδι στο Ισραήλ, με την Μακάμπι να κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εδώ το «διπλό» θα «σπάσει» μόνο αν η «ομάδα του Στρατού δεν εμφανιστεί σοβαρή. Λογικά θα το πράξει και γι' αυτόν τον λόγο θα την εμπιστευτούμε. Αντίθετα, στον άσο θα ποντάρουμε στο ματς της Βαλένθια με την Μπάμπεργκ, καθώς οι «νυχτερίδες» παρουσιάζονται ισχυρές μέσα στο γήπεδό τους.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο Μιλάνο και στο ντέρμπι των απογοητευμένων, η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει με την Αναντολού Εφές. Οι Ιταλοί είναι ανώτεροι από τους Τούρκους και θα προτιμήσουμε τον άσο ο οποίος αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Χίμκι θα πάμε με το «διπλό», καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πλεονέκτημα 5,5 πόντων που κρίνονται αρκετοί, έστω κι αν οι γηπεδούχοι είναι δικαιολογημένα το φαβορί του ματς.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Ζαλγκίρις (-4,5) - Μπαρτσελόνα 1  1,50

Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2  1,35

Βαλένθια - Μπάμπεργκ  1  1,30

Δυάδα

Μιλάνο - Εφές  1   1,50

Μπασκόνια - Χίμκι (+5,5)    2    1,91



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ