25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ταμείο για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

Οι αρκετοί αγώνες του ΝΒΑ που διεξάγονται από (15/1) μας δίνουν επιλογές σε μία ημέρα δίχως πολλές αναμετρήσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Αρχικά για την VTB League, η Αστάνα θα υποδεχτεί στην έδρα της τη VEF Ρίγα. Οι γηπεδούχοι είναι δεδομένα ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και θα ποντάρουμε στον άσο. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι της Γκραβελέν με τη Λε Πορτέλ, καθώς η Γκραβελέν είναι αρκετά ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι η 15η Γενάρη και λόγω αργίας διεξάγονται πολλές αναμετρήσεις στο ΝΒΑ. Στη «Motor City», οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα παίξουν με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί μπροστά στο κοινό τους και θα τους στηρίξουμε. Στον άσο θα ποντάρουμε και στο παιχνίδι των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τους Μιλγουόκι Μπακς. Άλλωστε τα «ελάφια» φαίνεται ότι περνούν περίοδο κάμψης. Στο ντέρμπι του «Μεγάλου Μήλου», οι Μπρούκλιν Νετς θα παίξουν με τους Νιου Γιορκ Νικς. Το «διπλό» έχει τύχη και θα το επιλέξουμε. Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα ποντάρουμε στην παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς το κίνητρό της είναι σαφώς μεγαλύτερο από των αντιπάλων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Αστάνα - VEF Ρίγα   1    1,38

Γκραβελέν - Λε Πορτέλ   1   1,35

Τετράδα

Ντιτρόιτ Πίστονς- Σάρλοτ Χόρνετς   1    1,65

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Μιλγουόκι Μπακς   1   1,58

Μπρούκλιν Νετς - Νιου Γιορκ Νικς  2   2,12

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Γκόλντεν Στέιτ   1   2,78

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ