17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

“Ταλέντο που βγαίνει ένα σε κάθε γενιά ο Ντόντσιτς”!

Οι Ντάλας Μάβερικς δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν πέραν του πρώτου γύρου των φετινών πλέι οφ, όμως ο Λούκα Ντόντσιτς διέλυσε και τις τελευταίες αμφιβολίες που θα μπορούσε να έχει κανείς για τις δυνατότητές του και το πού μπορεί να φτάσει. Με τους 42 πόντους του στον πρώτο αγώνα πέτυχε ρεκόρ όλων των εποχών για πρωτοεμφανιζόμενο στα πλέι οφ, έβγαλε σε όλη τη σειρά το... λάδι των Κλίπερς και έπεισε και τον πιο δύσπιστο ότι είναι ο νέος μεγάλος σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Οι ειδικοί δεν φοβούνται να κάνουν συγκεκριμένες προβλέψεις για το μέλλον του. Ένας σκάουτ ομάδας της Ανατολικής Περιφέρειας, που μίλησε στο ESPN χωρίς να δημοσιευτεί το όνομά του, ήταν ξεκάθαρος: "Είναι ένα παιδί που προβλέπω ότι θα κερδίσει πολλούς τίτλους MVP. Τον έχω σε πιο μεγάλη υπόληψη από κάθε άλλο παίκτη σε αυτή τη λίγκα. Αν αρχίζαμε τη συζήτηση σχετικά με τον ποιον θα έπρεπε να πάρει ένας ιδιοκτήτης για να χτίσει μια ομάδα, εγώ δεν θα επέλεγα κανέναν άλλον παρά μόνο τον Λούκα".

Ένα στέλεχος ομάδας της Δύσης είπε επίσης στο ESPN: "Οι Μάβερικς είναι πιο κοντά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος απ' όσα πίστευαν αρχικά, εξαιτίας του Λούκα. Φαίνεται ότι είναι ένα ταλέντο από αυτά που βγαίνουν ένα σε κάθε γενιά και μπορεί να κουβαλήσει στις πλάτες του μια ομάδα".

Αρκεί να σταθεί στο ύψος του και ο Κρίσταπς Πόρζινγκις, από τον οποίον οι Μαβς περιμένουν να σταθεί δίπλα στον Ντόντσιτς ώστε να απογειώσουν την ομάδα. Ο Λετονός έκανε φέτος μια αξιοπρόσεκτη σεζόν, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς μπορεί να ανασχέσουν την εξέλιξή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ