25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ταβάρες στο Basketa: «Ακόμη θυμόμαστε το μάθημα του Παναθηναϊκού»

Ο Ουόλτερ Ταβάρες μίλησε αποκλειστικά στο Basketa.gr, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στις καυτές ελληνικές έδρες της Ευρωλίγκας, εξηγώντας πόσο μεγάλο αβαντάζ έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όταν παίζουν εντός έδρας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην περσινή σειρά playoff απέναντι στους "πράσινους".

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Σχετικά με τον τίτλο του MVP του Οκτωβρίου: «Ο τίτλος του MVP έχει μεγάλη σημασία για εμένα, αλλά ειδικά στη θέση που παίζω εγώ, είναι αδύνατο να κατακτήσω μία τέτοια διάκριση χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αν δεν μου δώσουν αυτοί την μπάλα, είναι δύσκολο να βοηθήσω την ομάδα τόσο όσο θέλω και μπορώ, οπότε θεωρώ πως ο τίτλος του MVP είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Σχετικά με το αήττητο σερί της Ρεάλ στη Euroleague: «Οι επτά νίκες στη Euroleague είναι πραγματικά πολύ σημαντικές για εμάς. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα με στόχους. Το μόνο που σκεφτόμαστε όσο νικάμε είναι ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four».

Σχετικά με τις ελληνικές ομάδες της Euroleague: «Και οι δύο ελληνικές ομάδες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας. Ξέρουμε πως είναι οι Έλληνες φίλαθλοι, στηρίζουν πολύ την ομάδα τους και της δίνουν μεγάλο αβαντάζ και στο γήπεδο υπάρχει απίστευτη ατμόσφαιρα. Οπότε θεωρώ πως και οι δύο είναι εξίσου επικίνδυνες εντός έδρας. Είναι αλήθεια ότι την περσινή χρονιά ο Παναθηναϊκός μας πλήγωσε αρκετά μέχρι να προκριθούμε. Όταν πήγαμε στο ΟΑΚΑ δεν παίξαμε καλά και ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του χρησιμοποίησε την έδρα του. Όλα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι μας έδωσαν ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ