27.2 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ταβάρες: «Δύσκολο να νικήσεις στο ΣΕΦ»

Ο Ολυμπιακός αύριο (18/12, 21:00) ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από την ήττα που υπέστησαν από την Βαλένθια (85-96), υποδέχονται άλλη μια ομάδα από την Ιβηρική χερσόνησο στο ΣΕΦ. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της διοργάνωσης οι Πειραιώτες έρχονται αντιμέτωποι με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει την εξόρμηση της στην Ελλάδα και έχοντας υπερκεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στην δεύτερη παράταση με 93-97, ευελπιστεί να γυρίσει στην Ισπανία με δύο «διπλά» στις αποσκευές της. 

Ο Έντι Ταβάρες των Μαδριλένων σε δηλώσεις του πριν το εν λόγω παιχνίδι τόνισε πως το ΣΕΦ είναι μια δύσκολη έδρα για να σπάσει κανείς και έκανε λόγο για την προϊστορία που έχουν οι δύο ομάδες, έχοντας διασταυρώσει τα ξίφη τους αναρίθμητες φορές στο κορυφαίο επίπεδο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Αναρρώσαμε καλά και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα άλλο δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Είμαστε αρκετά συνεπείς και αυτό είναι χάρη στην συγκέντρωση και την καθημερινή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού και αυτή η νοοτροπία μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός. Έχουμε παίξει πολλές φορές εναντίον τους και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλά. Η νίκη εδώ είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ήταν, όπως κι εμείς, σε πολλά Final-4 και αυτό δημιούργησε μια όμορφη αντιπαλότητα για τους οπαδούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ