25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τίποτα δεν του πάει καλά του Μέλο

Κάτι ανάδρομο πρέπει να έχει στο ζώδιό του ο Καρμέλο Άντονι. Τίποτα δεν φαίνεται να του πηγαίνει καλά του παιδιού αυτού. Οι Νικς δεν κατάφεραν να φτάσουν στα playoffs, ο ίδιος κατηγορήθηκε ως ένας από τους βασικούς υπαίτιους, οι φήμες για ανταλλαγή του φουντώνουν, ο Φιλ Τζάκσον ουσιαστικά είπε πως πρέπει να φύγει και τώρα μαθαίνουμε πως σύννεφα σκεπάζουν και την προσωπική του ζωή.

Όπως ανέφερε το ΤΜΖ και αναδημοσίευσε το σάιτ bleacherreport.com αυτός και η σύζυγός του, που ακούει στο εξαιρετικό Λα Λα (καλά διαβάζετε...), μένουν ήδη σε διαφορετικά σπίτια και πως έχουν αποφασίσει να χωρίσουν φιλικά. Το ΤΜΖ «κατηγορεί» τη γεμάτη άγχος και πίεση χρονιά με τους Νικς για την κρίση στο γάμο του ζευγαριού, που η αλήθεια είναι πως έδειχνε ιδιαίτερα αγαπημένο και μοιραζόταν κοινές δραστηριότητες και σε κοινωνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2004, παντρεύτκαν το 2010 και έχουν μία κόρη, την Κίαν που γεννήθηκε το 2007.

Μετά την καθολική αναγνώριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την εξαιρετική εικόνα που έβγαλε προς τα έξω και με τα όσα έκανε εκτός γηπέδου, η επιστροφή στη Νέα Υόρκη, έφερε τα... δύσκολα για τον Καρμέλο Άντονι και μένει να δούμε πως θα τα διαχειριστεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ