25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τίμπεργουλφς: Με Νόουελ στην παράταση (vids)

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς πέρασαν από την «Ball Arena», 114-112 στην παράταση τους Ντένβερ Νάγκετς, με τον Τζέιλεν Νόουελ να «καθαρίζει» το φιλικό.

Ο 22άχρονος γκαρντ έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, με κάρφωμα στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ενώ ήταν και εκείνος που σημείωσε το νικητήριο καλάθι. Τελείωσε με 12π., όσους είχε και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, με το Μαλίκ Μπίσλεϊ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 13π. και τον Άντονι Έντουαρντς να έχει 8π. και πέντε ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=459vJM2hSbE

https://www.youtube.com/watch?v=LhOcs2LXOe0

Ο Μάρκους Χάουαρντ αστόχησε στη μοναδική προσπάθειά του για τρίποντο στο τέλος της παράτασης κι έτσι οι «σβόλοι» δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή. Ο Νασόν Χάιλαντ είχε 21π., οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε double double με 10π. και δέκα ασίστ, ενώ είχε και εννέα ριμπάουντ. Άλλους 16π. σημείωσε ο Μάικλ Πόρτερ Τζ. και 12π. ο Πι Τζέι Ντοζίερ, αλλά οι γηπεδούχοι υπέστησαν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας φέτος, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=SZPa3jf4kD4

https://www.youtube.com/watch?v=Af2zkSoSdvs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ