20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τίμησε τους νεκρούς του με νίκη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη νεοφώτιστη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη και πήρε τη νίκη με 87-61 , σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αφού πρίν την έναρξη του ματς, αποδόθηκε φόρος τιμής στους 6 αδικοχαμένους οπαδούς του Δικεφάλου, 20 χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (4/10/99). 

Για τρειάμιση περίπου λεπτά, τα απανωτά λάθη και οι κακές επιλογές εκατέροθεν, κράτησαν τις δύο ομάδες στο μηδέν, ενώ η Λάρισα σκόρε μόλις 5 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίζει διψήφια διαφορά. 

Παρόμοιο το σκηνικό και στη δεύτερη περίοδο, με τη Λάρισα να δείχνει ανέτοιμη επιθετικά, λόγω και της καθυστέρησης του "χτισίματος" της ομάδας. 

Η παραγωγικότητα των Λαρισέων δεν αυξήθηκε ιδιαίτερα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να αδράζει την ευκαιρία και να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη για φέτος στη Basket League, με αρκετή άνεση και ευρεία διαφορά. 

Ο ΑΣΦΑΙΡΟΣ: Ο Νώντας Παπαντωνίου έμεινε άποντος σε ολόκληρο το παιχνίδι, παρά τα 24:20 λεπτά συμμετοχής του. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Την έφεση που έχει στο σκοράρισμα, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ο Άνταμ Σμίθ με τους 24 πόντους που πέτυχε. Διασωθείς από πλευράς Λάρισας ο Μπερχανεμέσκελ με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-5, 39-22, 62-43, 87-61

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ