21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τίμησε τη μνήμη του Μπράιαντ ισοφαρίζοντας ρεκόρ του (vids+pics)

Ο Τρέι Γιανγκ, που είχε στενή επαφή με τον Κόμπι Μπράιαντ καθώς έκανε μαζί του προπονήσεις το περασμένο καλοκαίρι, έμελλε να ισοφαρίσει ένα από τα ρεκόρ του λίγες ώρες μετά το θάνατό του.

Ο 21χρονος γκαρντ φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 8, κι όχι το 11 που είναι ο αριθμός που χρησιμοποιεί έως τώρα στην καριέρα του στο ΝΒΑ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του θρυλικού γκαρντ. Οι Ατλάντα Χοκς επιβλήθηκαν με 152-133 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στη «State Farm Arena», με εκείνον να σκοράρει 45π. με 13/24 σουτ εντός παιδιάς και να έχει ακόμα έξι ριμπάουντ, δεκατέσσερις ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 38.59’. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Κόμπι Μπράιαντ -από τις 17 Δεκεμβρίου του 2006- που έκανε double double με 45π. σουτάροντας λιγότερες από 25 προσπάθειες.

  

Ο Τρέι Γιανγκ ξέσπασε σε κλάματα, στην αγκαλιά της μητέρας του, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στην Ατλάντα, στην οποία αγωνίστηκε με παπούτσια της σειράς του Κόμπι Μπράιαντ.

Αφιερωμένο στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ είναι το Top 5 του ΝΒΑ, στο οποίο την πρώτη θέση έχει ο Αμερικανός γκαρντ των «γερακιών» και τις υπόλοιπες συμπληρώνουν οι Τζα Μοράντ, Ζάιον Ουίλιαμσον, Βινς Κάρτερ και Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν.

https://www.youtube.com/watch?v=by9hnsY8orc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ