21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τίμησε Παπαδόπουλο ο Φίλιππος Βέροιας (pic)

Το διαιτητή Θεόφιλο Παπαδόπουλο, για τη συμβολή του στο χώρο του μπάσκετ, τίμησε ο Φίλιππος Βέροιας στο περιθώριο της τελετής λήξης της αθλητικής σεζόν 2017-2018.

Στο ανοικτό γήπεδο της Ελιάς «Άρης Γεωργιάδης», όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός απένειμε αναμνηστικό κύπελλο στο Βεροιώτη ρέφερι, ο οποίος ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του: «Το να είσαι διαιτητής είναι δύσκολο. Ειδικά διαιτητής καλαθοσφαίρισης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με το βαθμό δυσκολίας μετά το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Γίνονται λάθη. Για αυτό το λόγο συνεχώς οι αγώνες βιντεοσκοπούνται, αναλύονται και οι διαιτητές εκπαιδεύονται ώστε να είναι όσο πιο αντικειμενικοί και γρήγοροι στις αποφάσεις τους. Ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε».

Η ανακοίνωση: «Σε μια λιτή και όμορφη τελετή το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου τίμησε στην τελετή λήξης της αθλητικής χρονιάς 2017-18 τον Βεροιώτη καταξιωμένο διαιτητή κ. Θεόφιλο Παπαδόπουλο για την ιστορία και την προσφορά του στο άθλημα. Θεωρώντας τους διαιτητές συνεργάτες οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όνειρο για το αγαπημένο μας άθλημα τιμήσαμε τον κ. Παπαδόπουλο για την πολυετή κι απόλυτα επιτυχημένη πορεία  του στο χώρο της διαιτησίας, η οποία τον έφερε μέχρι την Α1. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στη γιορτή μας και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ