17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τίμησαν τη μνήμη του Ντράζεν οι Νετς (vids+pics)

Βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς πρόβαλαν οι Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center», στο περιθώριο της εντός έδρας αναμέτρησής τους με τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Νεοϋορκέζοι αφιέρωσαν τη βραδιά στο «Μότσαρτ» και, μάλιστα, για πρώτη φορά στο κλειστό βρέθηκε και η μητέρα του αδικοχαμένου Κροάτη, Μπιζέρκα Πέτροβιτς. Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, οι Νετς πρόβαλαν μέσω των γιγαντοοθονών βίντεο ενώ κυκλοφόρησαν και ειδική συλλογή αναμνηστικών στη μνήμη του. Θυμίζουμε πως η φανέλα με το νούμερο 3, που φορούσε ο Ντράζεν Πέτροβιτς, έχει αποσυρθεί από τους Νεοϋορκέζους. «Ο Ντράζεν είναι πολίτης του κόσμου. Ήταν ένας και μοναδικός. Είμαι υπερήφανη για το γιο μου και για τους Νετς. Πραγματικά, το εκτιμώ (σ.σ. την εκδήλωση που διοργάνωσαν στη μνήμη του)», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του «Μότσαρτ», που καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

Οι τότε Νιου Τζέρσεϊ Νετς αποτέλεσαν τον τελευταίο σταθμό στην καριέρα του, την περίοδο 1991-1993. Φόρεσε, επίσης, τη φανέλα των Σιμπένκα, Τσιμπόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Οτομπάν 9 στο Ντένκεντορφ στις 7 Ιουνίου του 1993, σε ηλικία 29 ετών. Είκοσι πέντε χρόνια μετά, ο μύθος του ζει ακόμα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ