26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τίμα: «Έχουμε έξτρα κίνητρο!»

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Αρμάνι Μιλάνο, είναι το έξτρα κίνητρο του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αυτής της εβδομάδας, απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αύριο (25/10) στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αυτό υποστήριξε ο Γιάνις Τίμας μιλώντας στη media day των «ερυθρόλευκων».

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί χάσαμε εντός έδρας και θα πρ’επει να το διορθώσουμε αυτό, θα πρέπει να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια. Από την αλλη πλευρά έχουμε αρκετό κίνητρο να το διορθώσουμε. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι, χερειαζόμαστε τη νίκη και να παίξουμε το παιχνίδι μας, το παιχνίδι μας ως ομαδα για να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

Στην παρατήρηση πως το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο είναι σε πολλά σημεία παρόμοιο με αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Λετονός απάντησε: «Το καλό είναι το παιχνίδι της Αρμάνι δεν είναι τόσο «παλιό», είναι σχετικά πρόσφατο και η προετοιμασία θα είναι ανάλογη. Θα διορθώσουμε ότι δεν κάναμε σωστά με στόχο να φτάσουμε στη νίκη».

Το μήνυμά του για τον κόσμο της ομάδας; «Πάντα θα προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε στο γήπεδο. Ελπίζω να μας στηρίξουν και να μην τους απογοητεύσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ