15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέσσερις “πρώην” και Ξανθόπουλος “θωρακίζουν” τον Κολοσσό!

Ο Κολοσσός παραμένει μια ομάδα... άφαντη από το, επίσημο, προσκήνιο που δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν προπονητή. Στο παρασκήνιο όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κινείται έντονα και σχεδόν έχει κλείσει έναν άκρως ανταγωνιστικό, για τα δεδομένα που θα κινηθεί, ελληνικό κορμό. Τα χαρακτηριστικά του; Εμπειρία αλλά και... προϋπηρεσία στην Ρόδο στην πλειοψηφία των επιλογών που έχουν γίνει.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ένας... δικός τους άνθρωπος και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ρόδο. Ο Δημήτρης Σταμάτης εκεί ανδρώθηκε μπασκετικά και επίσης ετοιμάζεται να επιστρέψει. Ο Σωτήρης Μπιλής έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Ρόδο και ετοιμάζεται να το ξανακάνει.

Ο Θοδωρής Ζάρας είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στο νησί, μετά από δέκα χρόνια, αφού είχε αγωνιστεί εκεί της περίοδο 2009-10. 

Ο μοναδικός χωρίς παλιότερη παρουσία στο νησί, μοιάζει αυτή την ώρα να είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δέχεται εδώ και αρκετό καιρό τις πιέσεις των ανθρώπων του Κολοσσού, υπάρχουν θέματα προς επίλυση στην διαπραγμάτευση, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία ότι εν τέλει θα επιτευχθεί η συμφωνία.

Ολοι αυτοί, συνιστούν σίγουρα μια άκρως δελεαστική ομάδα Ελλήνων για τον προπονητή που όλοι θεωρούν δεδομένο τον Ηλία Καντζούρη, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Ο οποίος πιθανότατα ήδη αναζητά και τους ξένους που θα τους πλαισιώσουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ