22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά για τον Πανερυθραϊκό (pic)

Τέσσερις σεζόν ήταν πολλές, και έτσι ο Πανερυθραϊκός έκανε πράξη την υπόσχεση που δόθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, και πλέον βρίσκεται δίκαια στην Α2.

Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή με ένα εντυπωσιακό 16/17 στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, και ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Αναλυτικά :

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ!
Είναι και επίσημο πλέον... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ο κύβος ερρίφθη! Η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες των Εθνικών Κατηγοριών και πλέον ο Πανερυθραϊκός πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020 και φυσικά την άνοδο στην Α2!
Ύστερα από μία κοπιαστική, αλλά και συνάμα φανταστική σεζόν, ο Πανερυθραϊκός πήρε αυτό που βάσει εικόνας -και βαθμολογίας- δικαιούτο! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή! Με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι πάνω από τα 2/3 του του φετινού «μαραθωνίου», ο Πανερυθραϊκός μέχρι την 21η Αγωνιστική (που έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020), βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού και την -κατά κοινή ομολογία- σταθερότερη πορεία στο Πρωτάθλημα!
Καταφέρνοντας να ξεπεράσει το αρχικό 1-4 των πρώτων Αγωνιστικών, ο Πανερυθραϊκός έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και διήνυσε μία απίστευτη πορεία, που «σφραγίστηκε» με το εντυπωσιακό Ρεκόρ των 16 νικών σε 17 ματς, μέχρι να διακόψει τα κατορθώματα της ομάδας μας η πανδημία του κορωνοϊού!
Έτσι, μετά τις σημερινές τελικές αποφάσεις της Ομοσπονδίας, ο Πανερυθραϊκός κατακτά πανάξια το φετινό Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (1ος Όμιλος) και έπειτα από τέσσερα χρόνια επιστρέφει ξανά στην Α2!
Μάλιστα, παρότι ο Πανερυθραϊκός έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγες ανόδους στην Α2, αυτή είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει, κατακτώντας παράλληλα και το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
WE ARE THE CHAMPIONS !!!
WE ARE BACK !!!
Α2... ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ