20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέσσερα κρούσματα στον Προμηθέα, «σφαγή» με Ευρωλίγκα

Ο κορονοϊός έχει... βάλει στο μάτι τον Προμηθέα, ο οποίος παίρνοντας σήμερα τα αποτελέσματα των υποχρεωτικών τεστ που έκανε χθες εν όψει του αυριανού αγώνα με την Τρέντο για το Eurocup, έμαθε ότι τέσσερα από αυτά είναι θετικά! Κάπου εκεί, αρχίζει η... μάχη με την Ευρωλίγκα, στην ουσία συνέχεια αυτής της περασμένης εβδομάδας αφού οι διοργανωτές διαμήνυσαν στον Προμηθέα ότι πρέπει να παίξει, αλλιώς θα μηδενιστεί.

Το «μυστικό» της υπόθεσης είναι ότι ο Προμηθέας έχει δηλώσεις τους πιτσιρικάδες, που έλαμψαν την προηγούμενη εβδομάδα στα Κανάρια στην ευρωπαϊκή σύνθεση και έτσι έχει.. απόθεμα παικτών, για να συμπληρώσει τους οκτώ που απαιτούνται για να γίνει ματς στις διοργανώσεις της Ευρωλίγκας. Το θέμα όμως είναι ότι πρόκειται για δεύτερη κατάφωρη αλλοίωση συνθηκών αγώνα και οι Πατρινοί είναι έξαλλοι με τους διοργανωτές που δείχνουν να μην υπολογίζουν τίποτα μπρος στο να ολοκληρώσουν όπως - όπως τις διοργανώσεις τους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεδομένα αναβληθέν θεωρείται ήδη το προγραμματισμένο για το Σάββατο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, αφού στον ΕΣΑΚΕ είχε συμφωνηθεί ότι στα τρία κρούσματα κάποιας ομάδας, το παιχνίδι αναβάλλεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ