27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

“Τέλος” τα ΒΑΝ για τον Άρη

Η πολυπόθητη στιγμή της άρσης δέσμευσης διεθνών μεταγραφών, έφτασε μετά από αναμονή 606 ημερών. Από τις 22 Ιανουαρίου 2018, έπρεπε να φτάσουμε  στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ώστε ο Άρης να κλείσει κάθε εκκρεμότητα και να φτάσει σε συμβιβασμό με όλους όσοι έχουν λαμβάνειν. Τελευταίος ο Μάικλ Τζένκινς.

 

 

Η ΚΑΕ Άρης έκανε γνωστό πριν από λίγο ότι συμφώνησε με τον Αμερικανό του οποίου η περίπτωση ήταν και η πιο δύσκολη από τις οχτώ που εμφανίζονταν μέχρι και πριν λίγες μέρες στην ιστοσελίδα της FIBA. Αυτή δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ένα ΒΑΝ όμως λογικά τη Δευτέρα θα βγει το όνομα του Άρη από αυτή τη λίστα.

 

 

Έτσι οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να ενεργοποιήσουν τις συμφωνίες που έκαναν με ξένους παίκτες και να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με κόμπο γκαρντ που θα κλείσει λογικά το ρόστερ, μετά την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου. Από τη Δευτέρα παράλληλα θα "τρέξουν" οι διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να εκδοθούν δελτία σε αυτούς τους παίκτες για να μπορέσουν να αγωνιστούν στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ