13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τέλος πορείας για το USF της Κριμίλη (vid)

Το Σαν Φραντσίσκο της Ιωάννας Κριμίλη έφτασε στο τέλος της διαδρομής στους τελικούς της WCC. Στους ημιτελικούς της περιφέρειας ηττήθηκε από το BYU με 85-55. Πλέον η ομάδα της περιμένει την κατάταξη που θα ανακοινώσει το WNIT τη Δευτέρα (15/3) για μάθει την τύχη της για την post season, αν και οι πιθανότητες που έχει να προχωρήσει είναι λίγες.

Η Ιωάννα Κριμίλη ήταν η μόνη που διασώθηκε από το USF. Ήταν η μοναδική παίκτρια με διψήφιο αριθμό πόντων. Σημείωσε 21 πόντους με 4/8 τρίποντα σε 32', παρά το ότι ήταν ο βασικός στόχος της άμυνας του BYU. Κατάφερε να γράψει μία ακόμη σελίδα στην δική της ιστορία στην WCC, καθώς με τα 88 τρίποντα στα οποία έφτασε στη φετινή σεζόν, ισοφάρισε την έβδομη καλύτερη επίπεδο στην ιστορία της WCC. Συγκάτοικός της η Μπρένα Τσέις του BYU. Με 46.6% ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή τριών πόντων είναι τέταρτη στη λίστα των καλύτερων όλων των εποχών για απόδοση που αφορά μία σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως το κάνει να φαίνεται εύκολο...

 

H ίδια ευχαρίστησε με post της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook όσους έμειναν κοντά στην ομάδα "στα εύκολα και στα δύσκολα" φέτος προσθέτοντας πως "είναι μόνο η αρχή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ