34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Τέλος ο Τόμας από Χάποελ Ιερουσαλήμ

Μετά τον Τζεϊκόβαν Μπράουν η Χάποελ Ιερουσαλήμ χάνει έναν ακόμα κομβικό παίκτη από το φετινό ρόστερ της. Τον Ταϊσόν Τόμας, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο γενικός διευθυντής, Γκάι Χαρέλ:

"Δυστυχώς ο Μπράουν έφυγε για προσωπικούς λόγους. Υπολογίζω, προς μεγάλη μου λύπη, ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα φύγει και ο Ταϊσόν Τόμας. Μας προβληματίζουν όλα αυτά που συμβαίνουν τούτη την περίοδο, αλλά συγχρόνως νοιαζόμαστε και για το τι αισθάνονται οι παίκτες", δήλωσε ο Χαρέλ και στη συνέχεια ο κόουτς, Όντεντ Κάτας, πρόσθεσε:

"Γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήταν εύκολο για όλους να επιστρέψουν, όπως νομίζαμε. Το μπάσκετ είναι πνευματικό παιχνίδι και ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Είμαστε απογοητευμένοι που ο Τζεϊκόβαν και ο Ταϊσόν δεν θα είναι μαζί μας, αλλά πλέον ασχολούμαστε με τους παρόντες. Διαθέτουμε γερά θεμέλια.

Δεν θα πάρουμε παίκτη αντί του Ταϊσόν κι αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Έχουμε τον Εμάνουελ Τέρι, που θα παίξει στη θέση του, και οι υπόλοιποι θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω, γιατί η συνεισφορά του Ταϊσόν ήταν πολύπλευρη. Ο Μπράιμοχ, ο Ζάλμανσον και ο Λέβι θα κληθούν να καλύψουν το κενό του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ