25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Τζάκσον!

Αυτό που φαινόταν καθαρά τις τελευταίες ώρες έγινε πια και επισήμως πραγματικότητα. Ο Τζέιμς Ντόλαν έλυσε τη συνεργασία του με τον Φιλ Τζάκσον και οι Νιου Γιορκ Νικς αναζητούν πλέον καινούριο πρόεδρο!

"Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική μελέτη των δεδομένων, αποφασίσαμε από κοινού ότι οι Νικς υα κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση", δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν. "Ο Φιλ Τζάκσον είναι ένας από τους πλέον διάσημους και πετυχημένους ανθρώπους στην ιστορία του ΝΒΑ. Το αποτύπωμά του στο παιχνίδι του μπάσκετ είναι χωρίς προηγούμενο. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του τόσο ως παίκτης των Νικς όσο και ως παράγοντας. Ενώ εξακολουθούμε να αξιολογούμε τις επόμενες κινήσεις μας ώστε να προχωρήσουμε μπροστά όσον αφορά την ηγεσία του οργανισμού, το βέβαιο είναι ότι εγώ δεν θα αναμιχθώ στη λειτουργία της ομάδας. Ο τζένεραλ μάνατζερ, Στιβ Μιλς, θα τρέξει την ομάδα το προσεχές διάστημα".
 
Ο Φιλ Τζάκσον από τη δική του πλευρά τόνισε: "Οι Νιου Γιορκ Νικς θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αυτή η ομάδα κι αυτή η πόλη εκτόξευσαν την καριέρα μου στο ΝΒΑ. Δεν θα ξεχάσω τι τους οφείλω. Είμαι ευγνώμων στον κ. Ντόλαν που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω. Ήλπιζα, φυσικά, να φέρω ένα ακόμα πρωτάθλημα στο Γκάρντεν. Είμαι βαθιά απογοητευμένος που δεν τα καταφέραμε. Οι οπαδοί της Νέας Υόρκης δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο. Εύχομαι σε αυτούς και στους Νικς τα καλύτερα".
 
Ο Τζάκσον είχε δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους Νικς, αλλά τον "έφαγαν" η κόντρα του με τον Καρμέλο Άντονι, τον οποίον ήθελε πάση θυσία να διώξει, αλλά και η πρόθεσή του να δώσει με ανταλλαγή τον Κρίσταπς Πόρζινγκς, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες των Νικς, που εξέφραζαν δυσφορία για την επιμονή του στην περίφημη "τριγωνική επίθεση", που αυτός καθιέρωσε στο ΝΒΑ με τους Μπουλς. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του άρχισε ουσιαστικά με την απόφαση που πήραν πριν από λίγες μέρες οι Νικς να μην εξαγοράσουν το συμβόλαιο του Άντονι, όπως ο Φιλ Τζάκσον είχε ζητήσει.
 
Ως βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει φέρεται ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες...
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ