17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Σορώτος από τον Εθνικό : « Δεν ξεπουλήθηκα ποτέ και σε κανέναν»

Βραχύβια ήταν η επιστροφή του Κώστα Σορώτου στον Εθνικό, με τον ίδιο να συμπληρώνει 40 ημέρες στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, και μέσα από την προσωπική του σελίδα να ανακοινώνει την αποχώρηση του.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες της απόφασης του, ενώ θέλησε να ζητήσει συγνώμη για όσους αδίκησε. Πλέον, και με τον Εθνικό να έχει υποχρέωση την Τετάρτη (20/11) στα Μελίσσια. αναμένεται να φανεί ποιος θα καθοδηγήσει την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του, ο Θεόδωρος Καλιώρας, δύσκολα α συνεχίσει.

Θυμίζουμε ότι είχε αντικαταστήσει τον Ιορδάνη Μουριχίδη, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία, και καθοδήγησε τον Εθνικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά έγραψε : «Ο δρόμος μου στον Εθνικό αυτή τη φορά ήταν σύντομος. Πιστός στην αρχή μου θα πω ότι τα εν οίκω μη εν δήμω, όμως χρωστάω δύο κουβέντες για τον κόσμο του Εθνικού που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μου και μου χάρισε την αγάπη του και τη συμπαράσταση του, συναισθήματα που είναι αμοιβαία.
Είμαι ένας προπονητής ,με τα όποια μου καλά και κακά, που έχω αρχές και αξίες και αυτές δεν είναι διαπραγματεύσιμες απέναντι σε οποιονδήποτε όσο δυνατός και να πιστεύει ότι είναι. Δεν ξεπουλήθηκα ποτέ και σε κανέναν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη και στον Δημήτρη, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που παλέψαμε μαζί και ειδικά σε εκείνα τα παιδιά που παλεύανε με τις δικιές τους δυνάμεις και μόνο. Ένα μεγάλο συγγνώμη στα παιδιά που αδίκησα. Συγγνώμη παιδιά μου μέσα από την ψυχή μου.
Τα υπόλοιπα τα παίρνω μαζί μου. Άλλωστε όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν και κρίνουν....».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Εθνικού : «H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σορώτο.Ευχαριστούμε τον Κώστα Σορώτο και τον συνεργάτη του Θοδωρή Καλιώρα για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ