17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Σακελλαρίου από τον Άρη

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη σήμερα (16/12) με την ομάδα να έχει αρχίσει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο. Οι "κιτρινόμαυροι" επιβεβαίωσαν έστω και ανεπίσημα, το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

 

Όπως ενημέρωσαν "η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με το Λαύριο (21/12, 15:45) για τη 12η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, ξεκίνησε σήμερα (16/12) με μια απογευματινή προπόνηση. Απών ήταν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα μας".

 

 

Στο μεταξύ η νέα διοικούσα επιτροπή έχοντας μπροστά της πολλά ανοιχτά μέτωπα, με σημαντικότερο τον κίνδυνο κατάπτωσης της εγγυητικής αφού ο χρόνος πιέζει, άρχισε μία σειρά επαφών με πιστωτές της ΚΑΕ για να κερδίσει χρόνο. Οι διοικούντες είχαν πολύωρη συνάντηση στα γραφεία, θέλοντας να βρουν το συντομότερο δυνατό λύσεις αφού η δική τους προσπάθεια γίνεται παράλληλα με εκείνη του αγωνιστικού τμήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ