17.4 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

«Τέλος» ο Ρόουζ και όχι μόνο (vids)

Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξιό αγκώνα (κάταγμα) και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

O 30χρονος γκαρντ δεν είναι το μοναδικό πλήγμα για τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση της Δύσης, με 32-40. Εκτός για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα μείνουν και οι Τζεφ Τιγκ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και το δεύτερο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Οι «λύκοι» αποδυναμώνονται πολύ στην περιφέρειά τους, γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» τον προπονητή τους, Ράιαν Σόντερς, για το πώς θα καλύψει το κενό τους.

Ο Ντέρικ Ρόουζ είχε απουσιάσει από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της ομάδας του, ενώ προερχόταν από καλές εμφανίσεις και πολλοί τον έθεταν στους υποψήφιους για τον καλύτερο έκτο παίκτη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Η σεζόν «κλείνει» για εκείνον έχοντας κατά μέσο όρο 18π., 2,7 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 27.3 λεπτά συμμετοχής με τους «λύκους».

https://www.youtube.com/watch?v=tq4ZRorie9A

Άτυχοι στάθηκαν και οι Φοίνιξ Σανς, που είναι ουραγοί στη Δύση με 17-56. Ο Κέλι Ούμπρε Τζ. θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αντίχειρα κι επίσης θα χάσει το υπόλοιπα της σεζόν. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που το καλοκαίρι θα είναι restricted free agent, μετακόμισε τον περασμένο Δεκέμβριο στους «ήλιους», από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, και πριν από μία εβδομάδα έκανε ρεκόρ καριέρας με 32π. στη νίκη επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς στην παράταση, στο «Smoothie King Center».

https://www.youtube.com/watch?v=GEXho1v6QPk

https://www.youtube.com/watch?v=uu1fFFAsiHE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ