26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος ο Πρίφτης, ανοίγει ο δρόμος για Ζούρο!

Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή παύει πλέον να υφίσταται. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Ρωσία, η Ούνιξ ενεργοποίησε την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό της με τον Δημήτρη Πρίφτη κι έτσι αυτός θα μείνει και του χρόνου στο Καζάν προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα σε μια ακόμα πετυχημένη χρονιά στη VTB και το Eurocup.

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξαν ποτέ σοβαρές ενδείξεις για το ενδεχόμενο η Ούνιξ να μην ανανεώσει τη συμφωνία. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες έχει προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων παικτών, όπως οι Τζαμάρ Σμιθ, Τρεντ Λόκετ και Μέλβιν Έτζιμ, που είναι επιλογές του Πρίφτη, όπερ σημαίνει ότι προχωρά τον σχεδιασμό της με βάση τις εισηγήσεις του Έλληνα προπονητή.

Για την ΑΕΚ αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι είναι πλέον υποχρεωμένη να προχωρήσει στο plan-B. Δηλαδή, τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, δεδομένου μάλιστα ότι πριν από λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε και η μετάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Ζούρος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των υποψήφιων προπονητών, καθώς έχει έναν ισχυρό πόλο υποστηρικτών μέσα στην ΚΑΕ, που προωθεί εδώ και καιρό την περίπτωσή του, και τώρα έχει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες.

Για την ακρίβεια, μάλλον θα είναι αυτός ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, εκτός εάν την τελευταία στιγμή εντοπιστεί κάποια καλή περίπτωση προπονητή από το εξωτερικό, η οποία θα ανατρέψει τα δεδομένα. Αλλά επί του παρόντος κάτι τέτοιο δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ