18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Ομπράντοβιτς, “ερυθρόλευκος” ο Σλούκας

Το τέλος μιας λαμπρής επταετίας, της πιο πετυχημένης στην ιστορία του συλλόγου που έφερε και την κατάκτηση της πρώτης Ευρωλίγκας, το τέλος δηλαδή της συνεργασίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Φενερμπαχτσέ. Ο Σέρβος έστειλε την αρνητική του απάντηση, διαψεύδοντας τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει στην Τουρκία ότι συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα να συνεχίσει με δραστικά μειωμένο μπάτζετ.

Η είδηση αυτή προκάλεσε πλατιά χαμόγελα και στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει από καιρό συμφωνήσει σε όλα με τον Κώστα Σλούκα για τριετή συνεργασία και η μόνη του έγνοια ήταν να μην ίσχυε το συμβόλαιο που είχε η Φενέρ με τον παίκτη για έναν ακόμα χρόνο, κάτι που χωρίς Ομπράντοβιτς αποκλείεται να συμβεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κλαμπ: 

"Όπως είναι γνωστό, ο εξαιρετικός προπονητής μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα και συναντήθηκε με τον Πρόεδρό μας Αλί Κοτς και τον αναπληρωτή πρόεδρό μας Semih Özsoy για τον  σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Μετά τις διαπραγματεύσεις, ο προπονητής μας επέστρεψε στη χώρα του την περασμένη Παρασκευή και ήθελε να πάρει την τελική του απόφαση μετά από συνάντηση με την οικογένειά του.


Δυστυχώς, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι από σήμερα, ο προπονητής μας έχει στείλει την απάντησή του στο κλαμπ μας και αποφάσισε να μην προπονήσει κάποια ομάδα για έναν χρόνο.

Ως αρχιτέκτονας πολλών επιτυχιών, που εντάχθηκαν στην οικογένεια Fenerbahçe την σεζόν 2013-2014 και κέρδισαν το πρωτάθλημα EuroLeague το 2017, πρέπει να σεβαστούμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση του πολύτιμου προπονητή μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει γράψει το όνομά του σε χρυσό στην ιστορία του συλλόγου μας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας θρύλος του Fenerbahce μας, θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της οικογένειάς μας ανά πάσα στιγμή, με τα επιτεύγματα και την απερίγραπτη ευτυχία που μας έφερε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ