20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Μποχωρίδης από την Άρη, προσφυγή ο Μπελ

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πλέον ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ ο Γκάρι Μπελ ετοιμάζεται να προσφύγει στη FIBA.

Ο 25χρονος γκαρντ έστειλε το σχετικό έγγραφο στην ΚΑΕ Άρης εκμεταλλευόμενος τον σχετικό όρο που υπήρχε στο διετές συμβόλαιο το οποίο είχε υπογράψει. 

Με βάση αυτό θα έπρεπε να πληρώσει ο παίκτης buy out για να μπορεί να μείνει ελεύθερος, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, καθώς υπάρχουν οφειλόμενα από τον σύλλογο. 

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έγινε συνάντηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, αλλά ο Μποχωρίδης δεν πείστηκε από αυτά που άκουσε κι έτσι αποφάσισε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ήδη ομάδες της Basket League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, όμως μένει να φανεί αν θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Πρόβλημα και με Μπελ

Ο Γκάρι Μπελ είναι δεδομένο ότι δεν θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παρ' όλα αυτά έχει προκύψει πρόβλημα με τα χρήματα που του χρωστούν οι «κίτρινοι».

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα και πλέον ο μάνατζερ του παίκτη ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή στη FIBA.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό ο Άρης να πληρώσει και το συμβόλαιο της νέας χρονιάς. Το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση του Μπελ αποτελεί έναν ακόμα οικονομικό «πονοκέφαλο» για το κλαμπ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ