17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Μουριχίδης, στο κάδρο ο Σορώτος στον Εθνικό

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα κάνει τζάμπολ το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αλλά ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Παπάγου (6/10) με καινούργιο προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Μουριχίδης συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, όπου του ανακοινώθηκε ότι λήγει η συνεργασίας τους, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο πρώην προπονητής του Πόλις Καλλιθέας φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο των δυο ηττών σε ένα τουρνουά, δηλαδή αυτό του Μίλωνα, καθώς στο Κύπελλο Ελλάδας είχε μια πρόκριση επί της δυνατής Μεγαρίδας, και ήττα από τον Αμύντα, ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.

Επίσης, ήταν γνωστό πως ο Εθνικός ήθελε χρόνο για να γίνει ομάδα, όντας ένα σύνολο νέων παικτών, αλλά όπως φαίνεται στον Εθνικό δεν θέλησαν να του δώσουν την ευκαιρία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Κοντά στην επιστροφή του στους «μπλε» είναι ο Κώστας Σορώτος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Απρίλιο του 2014, ενώ ήταν ο προπονητής που είχε φέρει την ομάδα του Πειραιά από την Γ' Εθνική στην Β' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ